2.11.2017

Nopea tilannekatsaus

Blogissa on ollut aika hiljaista. Se on tietoinen päätös. Kun töissä tekee hommia ensin vähintään 8h ja yrittää toisen mokoman tehdä raksalla, on paukut aika loppu - eikä sitä auta se, että viikonloppuna pitäisi keretä tekemään vielä se "kolmas työviikko" raksalla.

Päätimme siis yhteistuumin, että blogista pidetään taukoa ja keskitytään rakentamiseen. Kuvia rakennustyömaalta, keskusteluja toimittajien kanssa ja muuta sekä mukavaa, että ei niin mukavaa taltioidaan kokoajan, että ne ovat myöhemmin tänne dokumentoitavissa.

Tällä hetkellä tehtyjä asioita ovat mm:

  • 90% laatoituksista
  • Kaikki märkä- ja saunatilat kattoa vaille
  • Seinien levytykset paneloinnit
  • Takka ja lattialämmitys pelittää
  • Suurin osa tasoituksista, pintoja vielä kellarista puuttuu
Seuraavan muutaman viikon tavoitteenamme on saada seinät maalipinnalle ja katto paneloitua. Kauan odotettu keittiö on tulossa ennen joulua. Ompa ihanaa päästä livenä näkemään se, mitä mahtava huipputoimittajamme Keittiömaailman Arja on meille loihtinut yhdessä Marikan kanssa :)


Projektissa ilmenneet suurimmat yllätykset liittyvät tällä hetkellä LVISA puoleen sekä siinä ilmenneisiin yhteistyöhaasteisiin Futur-Sähkön kanssa.. Toimittajavalinnasta kerroimme aiemmin mm. täällä ja täällä. Jatkoa tälle kirjoitukselle löytyy täältä.

Työmaalla hommat etenee erittäin hyvin meillä ja naapurityömailla, mutta suunnittelussa, valaisimien valinnassa ja muussa on haasteita, jotka ovat tulleet pitkin projektia puun takaa meidän kohdalla. Kommunikointi on välillä ollut myös varsin tökeröä. Näihin palaamme myöhemmin kun on aikaa ja asiat etenevät.

Loppuun vielä pari tilannekuvaa raksalta, josta näkee vähän missä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti