17.2.2017

Paikalla muuratun takka-leivinuunin valinta: Tampereen Takka valittu toimittajaksi

Parhaan takkatoimittajan valinta

Edellisessä kirjoituksessa kerroimme kuinka päädyimme ensin takka-leivinuuniyhdistelmään sekä sen jälkeen valitsimme hyvin selvästi paikalla muuratun takka-leivinuunin olevan meille paras vaihtoehto. Kun tämä asia oli käynyt selväksi, niin aloimme kartoittamaan parasta takkatoimittajaa. Tarjouskilpailuun valikoitui muutama hyväksi kuultu tekijä, joihin tutustuimme nettisivuilla sekä messuilla: Tampereen TakkaLinnatuliJJJ Takka-PalvelutTiileri ja Uunisepät.

 Tampereen Takka


Kuten aiemmin kerroimme, Tampereen Takka voitti tarjouskilpailumme suvereenisti hyvällä räätälöidyllä ja innostavalla palvelullaan. Täällä pääset tutustumaan tarkemmin Tampereen takan tekemiin kokonaisuuksiin! Alla vielä viimeisen kierroksen toimittajien vertailu.

Yleisesti täytyy sanoa, että yrityksiltä (valittua lukuunottamatta) sai erittäin huonoa palvelua. Tarjouksiin ei kiinnostanut vastailla - eikä asiakasta auttaa millään tavalla. Jos kauppa ei käy, niin syy on kyllä selvä. Toivottavasti tilanne on se, että nyt se on käynyt liiankin hyvin ja siksi ei ole aikaa vastailla asiakkaille :)

Takkatoimittajien vertailu

Tampereen Takka

Tampereen Takka oli kaikkineen selvästi paras toimija, jota voi suositella kaikille. Paikallisena ja yrittäjävetoisena yrityksenä asiakaspalvelu ja joustavuus näkyivät koko prosessin asian. Saimme tarjouksen ajallaan ja yhteydenpito sen jälkeen oli tiivistä - asiakkaaseen oltiin yhteydessä ilman pyyntöjä, kuten asiaan kuuluukin.

Tampereen Takka pystyi tarjoamaan meille juuri haluamamme kokoisen takan suurella leivinuunilla sekä hienon ja modernin näköisenä. Vastaavasti kaikki toiveemme luukkujen ja hormien suhteen tulivat kuulluiksi. Loppukierroksella päästiin myös riittävän kustannustehokkaisiin lukuihin, joten Tampereen Takka oli kaiken puolin selvästi paras valinta.




 Tampereen Takka

Uunisepät

Uunisepistä jäi kokonaisuutena ihan hyvä kuva. Tarjouksen perään joutui kyselemään useaan otteeseen, vaikka kävimme messulla juttelemassa heidän kanssaan ja lupasivat tarjota nopeasti. Ilmeisesti tähän aikaan kaikilla on vähän kiirettä. Uuniseppien tarjous oli erittäin tarkasti eritelty ja heidän kotisivuillaan on paljon hienoja malleja esillä. Voisimme pitää mahdollisena toimittajana.

Tiileri

Tiileri oli porukan kalleimpia tarjoajia ja hinta nousi lähes vuolukiviluokkaan. Tarjouksen saaminen Tiilariltä kesti noin pari viikkoa, vaikka kävimme juttelemassa heidän kanssaan kaksilla messuilla. Messuilla he kuitenkin antoivat itsestään erittäin hyvän kuvan, joten siinä mielessä positiivinen mieli myös heidän suhteen jäi lopputulemaksi. Eivät kuitenkaan kilpailukykyisin toimija alueella.

JJJ Takka-Palvelut

JJJ Takka-palveluiden tarjouksen perään joutui myös kyselemään kertaalleen. Noin viikon kuluessa tuli vastaus, että hinnat tulisivat seuraavana päivänä. NÄitä ei kuitenkaan ikinä kuulunut, joten kaupanteko ei kiinnostanut.

Linnatuli

Ei pystynyt tarjoamaan meidän haluamaamme tulisijaa. Vastasivat kyselyyn jo seuraavana päivävä, joten siitä jäi ihan hyvä kuva.




 Tampereen Takka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti